Specialist in maatwerk

Aandacht voor kwaliteit

PSO-gecertificeerd

Ben u voor uw klus op zoek naar glaslatten die volledig geventileerd zijn? Bij Avabel Nederland BV in Duiven, in de buurt van Arnhem, hebben we een ruim assortiment beschikbaar. Dit type latten zorgen voor een uitstekende ventilatie van isolatieglas. U plaats de latten eenvoudig en snel en ze zijn geschikt voor toepassingen in het huis, maar ook daarbuiten.

Hoogwaardige glaslatten die volledig geventileerd zijn

Met glaslatten die geventileerd zijn, weet u zeker dat de ruit, of een ander paneel, op zijn plaats gehouden wordt in bijvoorbeeld het kozijn, de deur of het raam. Dankzij glaslatten met een ventilatiesleuf wordt het onderliggende hout geventileerd, waardoor dit langer meegaat. Doordat wij alleen producten van hoge kwaliteit leveren, zoals hardhout met FSC-keurmerk, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Voor ons is duurzaamheid erg belangrijk. Hierbij zijn we altijd op zoek naar een verantwoord, circulair en duurzaam product.

Plaats uw bestelling eenvoudig en snel online

Naast het leveren van hoogwaardige meranti glaslatten die geventileerd zijn, bent u bij ons ook te allen tijde verzekerd van maatwerk op het gebied van neuslatten. Wij hebben aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en komen altijd de gemaakte afspraken na. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026 – 319 32 22 of stuur een e-mail naar info@avabel.nl. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar met deskundig advies.