Accoya® glaslatten

Glaslatten van Accoya, een FSC® gecertificeerd hout dat door middel van het acetylatieproces is verduurzaamd tot een zeer sterk hout met duurzaamheidsklasse 1 (de hoogste klasse). Soortelijk gewicht 512 kg/m3.

Herkomst:
Om Accoya te produceren worden alleen zeer breed voorradige, vaak snelgroeiende hout soorten zoals Pinus Radiata gebruikt. Deze zijn altijd afkomstig uit duurzaam beheerde bossen met FSC®–certificaat waardoor een duurzame herkomst gegarandeerd is en altijd wordt voldaan aan de EUTR (European Union Timber Regulation). Het acetylatieproces vind plaats in Nederland.

Uitvoering:
Volhout, niet gevingerlast. De meest voorkomende lengtes in Accoya zijn 3.00, 3.60, 4.20 en 4.60 meter.

Behandeling:
– onbehandeld
– 3x gegrond met Sigmalith PE40, droge laagdikte 90mu

Kleuren:
Standaardkleur RAL1013 parelwit.
Veel modellen ook leverbaar in RAL7045 (telegrijs) of RAL7026 (granietgrijs). Op aanvraag zijn speciale RAL-kleuren ook mogelijk.

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal