Specialist in maatwerk

Aandacht voor kwaliteit

PSO-gecertificeerd

Bent u geïnteresseerd in onze neuslatten?

In het assortiment van Avabel Nederland BV vindt u diverse hardhouten neuslatten. Bij ons profiteert u te allen tijde van duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast staan onze vakkundige medewerkers altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van hardhouten neuslatten.

Hoogwaardige hardhouten neuslatten voor optimale bescherming

Neuslatten zijn hardhouten glaslatten en worden onder meer uitgevoerd als Accoya en meranti volhouten latten. De latten uit ons assortiment zijn ook leverbaar in duurzame alternatieven, zoals Tricoya, Durodeen en Ventistone. De lat kent zijn naam door de neusvorm en wordt ook wel een dorpelbeschermer genoemd. De latten bieden optimale bescherming als het gaat om de zwakke plekken van kozijnen. Bovendien zorgen ze ook voor een mooie en duurzame afwerking van verschillende soorten kozijnen. Voor een optimaal resultaat maakt u ook gebruik van onze neuslatblokjes.

Neuslatten op maat gemaakt

Wanneer u hardhouten neuslatten nodig heeft, is het fijn als deze al volledig op maat aangeleverd worden. Bij Avabel Nederland BV in Duiven, nabij Arnhem, verzorgen we dit voor u. De latten worden volgens uw opgave afgekort en de zaagkanten afgerond en gegrond. U heeft bij ons de keuze uit diverse bewerkingen wat betreft hardhouten neuslatten en geventileerde glaslatten. Zo is het mogelijk om de latten te voorzien van een celband. Bekijk de mogelijkheden van maatwerk en kies de bewerking die aan uw wensen voldoet.

header neuslatrubbers

Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling online

Heeft u hardhouten neuslatten nodig voor uw werkzaamheden? Bekijk dan ons ruime assortiment en plaats uw bestelling online. Wilt u graag meer informatie over de werking van de latten of wilt u graag advies van onze deskundige medewerkers? Bel dan naar 026 – 319 32 22 of stuur een e-mail naar info@avabel.nl. Ook voor andere producten voor de beglazingsmarkt bekijkt u ons ruime aanbod. Zo koopt u bij ons ook kitten van Zwaluw en DTS-profielen.

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal