Panasonic slagschroefmachine EY76A1

Panasonic Powertools

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Panasonic powertools op accu, zoals b.v. de schroefboormachine EY74A2 voor toepassingen in de bouw en de EY7410 voor industrieel gebruik. Panasonic biedt zijn eindgebruikers innovatieve techniek, goede prestaties en een compacte machine. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij de ontwikkeling en productie van de machines voorop. Daarom zijn de machines geschikt voor de zware belasting in het bouwproces en langdurig gebruik in het industriële productieproces.

Beroemd zijn de accu-kitspuiten van Panasonic door hun enorme uithoudingsvermogen, het gebruikersgemak en de veelzijdige inzetbaarheid. Uitermate geschikt voor het kitten van beglazing, dilatatievoegen en tegel/sanitairvoegen, voor het verwerken van de meeste montagelijmen. En dat met het gemak van een snoerloos apparaat en de kracht van een persluchtkitspuit.

 

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal