Voor afdichtingen in gevelelementen worden er uiteenlopende kitsoorten gebruikt, maar niet alle kitten zijn hiervoor even goed geschikt. Bij Avabel leveren wij ook kitten die speciaal ontwikkeld zijn voor voegafdichtingen in gevel en vloer.

Afdichtingskitten voor voegen in de gevel bij Avabel

Behalve dat de gevel "het gezicht" van een pand is, beschermt het ook tegen invloeden van buitenaf om het binnen comfortabel en veilig te houden. Een gevel houdt wind, water en regen buiten. Maar in een gevel zitten ook gaten voor ramen en deuren waardoor wind, water en lucht toch binnen kunnen dringen. Om de gevel bij de openingen van ramen en deuren zo goed mogelijk af te dichten, zijn er speciale kitten in de markt met de juiste hechting, elasticiteit en duurzaamheid voor het afdichten van de voegen rondom ramen en deuren. Avabel Nederland bv levert hiervoor een klein maar doeltreffend assortiment voegkitten. Daarnaast kunnen in de voegen ook diverse afdichtingsbanden gebruikt worden als secundaire afdichting waardoor de afdichting nog veel effectiever wordt.

Neem contact met ons op en bestel

Bij elk van de onderstaande producten vindt u een uitgebreid productblad om te downloaden. Wilt u graag meer informatie over een specifieke voegkit of afdichtingsband? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 026 – 319 32 22 of stuur een e-mail naar info@avabel.nl.