Specialist in maatwerk

Aandacht voor kwaliteit

PSO-gecertificeerd

Avabel Nederland BV in Duiven, dicht bij Arnhem, biedt een veelzijdig assortiment beglazingsblokjes en glaskurkjes aan. In ons aanbod vindt u diverse neuslatblokjes, zwakklevende glaskurkjes en nog veel meer voor de bevestiging van glas en glaslatten. De kwalitatieve glaskurkjes en beglazingsblokjes die wij aanbieden laten geen resten achter op het glas.

Bij het plaatsen van neuslatten moet er 5 mm ruimte zijn tussen de onderzijde van de neuslat en de onderdorpel (NPR3577). Om deze ruimte te waarborgen hebben wij diverse soorten neuslatblokjes: ronde, zeskantige of rechthoekige zelfklevende rubber blokjes, kliklijm van Ventistone, neuslatclips of speciale blokjes.

Daarnaast hebben wij nog een ruim assortiment standaard beglazingsblokjes van kunststof of rubber, kunststof wigvormige blokjes voor het plaatsen van glas op schuine onderdorpels, en ook de rubber spatieblokjes, zelfklevend of niet klevend.

Bekijk hieronder de diverse glaskurkjes en beglazingsblokjes en bestel de materialen die u nodig heeft. Wij staan bovendien graag voor u klaar als u meer wilt weten over de producten.

Neuslatblokjes zeskant

Volrubber neuslatblokjes in zeskantvorm. Dikte 5 mm, leverbaar in 3 verschillende afmetingen.
kijk verder →

Neuslatblokjes rond

Volrubber neuslatblokjes, eenzijdig zelklevend. Dikte 5 mm, leverbaar in verschillende diameters.

kijk verder ->

Neuslatblokjes rechthoek

Volrubber neuslatblokjes, eenzijdig zelfklevend. Dikte 5 mm, leverbaar in drie verschillende afmetingen.

kijk verder ->

Ventistone kliklijm

Dubbelzijdige, zeer sterk klevende neuslatblokjes van 5 mm dik. Ontwikkeld door en voor Ventistone, maar ook geschikt voor DTS of houten glaslatten.

klik verder ->

Neuslatclips

Kunststof neuslatclips die vastgeslagen worden in de neuslat. Dikte 5mm, diameter 25mm. Voorboren met 5.2 mm.

kijk verder ->

Spijkerbare blokjes

Spijkerbare blokjes met schroefgat. Ook geschikt voor de plaatsing onder neuslatten. Het polyethyleen in combinatie met het schroefgat maakt het mogelijk om het blokje zowel te spijkeren als te schroeven.

kijk verder ->

Kunststof beglazingsblokjes

Groot assortiment beglazingsblokjes van 9 tot en met 50mm breed, in dikte van 1 tot 6 mm. Verpakt in handige zakjes van 100 stuks.

kijk verder ->

Kunststof wigvormige blokjes

Diverse afmetingen van kunststof wigblokjes voor schuine onderdorpels, verpakt in handige zakjes van 100 stuks.

kijk verder ->

Brandwerende blokjes

Moeilijk ontvlambare blokjes voor beglazing in brandvertragende systemen. Deze blokjes zijn vervaardigd uit een waterafstotend geïmpregneerd materiaal op basis van aluminium-silicaat.

kijk verder ->

Rubber steun- en stelblokjes

Volrubber steun- en stelblokjes in diverse diktes en breedtes. Verpakt in doosjes van 200 stuks.

kijk verder ->

Rubber spatieblokjes

Verschillende afmetingen spatieblokjes, zowel klevend als niet-klevend.

kijk verder ->

Kunststof vulplaatjes

Kunststof vulplaatjes in verschillende afmetingen en diktes voor diverse stelwerkzaamheden. Verpakt in dozen van 1.000 stuks.

kijk verder ->

Neem contact op en bestel uw producten

Heeft u de juiste producten gevonden? Dan neemt u contact met ons op om een account aan te vragen voor onze webshop. Hier bestelt u snel en eenvoudig al uw glaszetmaterialen, zoals beglazingsblokjes en glaskurkjes, maar ook bijvoorbeeld glasbanden en diverse kitsoorten. U kunt ons bereiken via 026 – 319 32 22 of info@avabel.nl.