Specialist in maatwerk

Aandacht voor kwaliteit

PSO-gecertificeerd

Bij Avabel Nederland BV vindt u een groot aanbod aan houten, aluminium, kunststof en geprofileerde glaslatten en beglazingsprofielen in diverse materialen. Denkt u hierbij aan meranti hardhout, Red Grandis hardhout, Accoya, DTS kunststof profielen en Ventistone profielen die u zelf kunt plaatsen. Als glaszetter of ander glasbedrijf profiteert u bij ons altijd van kwalitatieve en duurzame materialen en deskundig advies. Wij vertellen u graag meer over de diverse geprofileerde glaslatten en opdeklatten uit ons assortiment.

Meranti glaslatten

Alle modellen meranti glaslatten overzichtelijk op 1 pagina. De meest recente glaslattenkaart is hier ook te downloaden.

kijk verder ->

Meranti herstellatten met FSC® keur

Voordelige volhouten meranti glaslatten behandeld met AnkerStuy grondverf. Uitsluitend in de kleur RAL1013.

kijk verder ->

Meranti glaslatten met FSC® keur

Overzicht van de modellen meranti glaslatten met FSC-keurmerk: verantwoord hout uit goed beheerde bossen.

lees verder —>

Red Grandis glaslatten met FSC® keur

Volwaardig alternatief voor meranti glaslatten, met FSC keurmerk. Hout komt uit goed beheerde bossen uit Noord-Uruguay.

kijk verder ->

Accoya glaslatten met FSC® keur

Accoya glaslatten zijn zeer duurzame glaslatten die behandeld zijn door middel van acetylatieproces. Nagenoeg geen krimp of vochtopname.

lees verder —>

Durodeen profielen

Lichtgewicht kunststof profielen met zeer lange levensduur. Krimp en vochtopname zijn te verwaarlozen.

lees verder —>

Tricoya neuslatten met FSC® keur

Neuslatten van Tricoya, een geperst houtmateriaal van geacetyleerd hout. Krimp en vochtopname zijn nagenoeg nihil; lange levensduur van het profiel en het schilderwerk.

kijk verder ->

assortiment Ventistone profielen

Ventistone profielen

Ventistone is een geperst steenwol, afgewerkt met een watergedragen coating. Zeer sterke neuslatten voor duurzame verbetering van het kozijn.

Glaslatten van kunststof plaatsen

In ons assortiment vindt u ook DTS-, oftewel Durodeen profielen. Dit zijn zeer duurzame geprofileerde glaslatten van een thermohardende kunststof die u kunt schroeven, spijkeren of verlijmen. Deze latten zijn heel eenvoudig te bewerken met de gangbare machines en zijn ongevoelig voor onder meer vocht, schimmels en insecten. Maar u kunt bij ons ook terecht voor glaslatten van hardhout.

Glaslatten, opdekglaslatten, neuslatten

Wij leveren glaslatten in diverse diktes en breedtes. Zo is bijna elke glasdikte in elk raam te monteren. Standaard geleverd met PEFC-keurmerk, en diverse modellen zijn ook uit voorraad leverbaar met FSC®-keurmerk.

Aandacht voor kwaliteit en maatwerk

Naast onze vele standaarduitvoeringen van glaslatten en opdekglaslatten in uiteenlopende materialen, bieden wij ook de mogelijkheid aan om kunststof glaslatten op maat te leveren die u direct kunt plaatsen. Of bent u op zoek naar een speciaal model glaslat wat niet in ons standaard assortiment voorkomt? Wij gaan graag met u in overleg voor het leveren van maatwerk wanneer u contact met ons opneemt. Bel hiervoor naar 026 – 319 32 22 of e-mail naar info@avabel.nl.