verantwoord hout

Duurzaam en circulair

Hoewel het tropisch hardhout meranti nog steeds het meest gebruikte materiaal is voor glaslatten, zijn wij ook bewust op zoek naar zinvolle alternatieven voor deze houtsoort. Alternatieven die minder milieu- en omgevingsschade aanrichten bij het produceren van het hout, die langer en onderhoudsarm meegaan in het Nederlandse klimaat, of glaslatten waar helemaal geen hout meer in voorkomt

Verantwoorde alternatieven

Voor de standaard meranti glaslatten zijn inmiddels tal van alternatieven beschikbaar. Bij Avabel proberen wij zoveel mogelijk van deze alternatieven beschikbaar te hebben voor glaszettend Nederland. Met de informatie die wij hier geven, kunt u een goede keuze maken uit de volgende aangeboden duurzame producten:

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal