Specialist in maatwerk

Aandacht voor kwaliteit

PSO-gecertificeerd

Een glasband, ook wel een beglazingsband of afdichtingsband genoemd, is een van de materialen die gebruikt wordt voor de montage van glas. U koopt de voor uw werkzaamheden geschikte glasband in het juiste materiaal bij Avabel Nederland BV in Duiven, gelegen in de buurt van Arnhem. Een afdichtingsband, beglazingsband of glasband is voorzien van een sterke zelfklevende laag. Voordat de beglazingskit wordt aangebracht, wordt de band toegepast. Tevens wordt op de glaslatten de band toegepast. Hieronder vindt u de diverse producten uit ons assortiment.

Avabel Renovatieband

Superieure kwaliteit beglazingsband met zeer sterke lijmlaag, afgedekt met siliconenpapier. Geleverd op haspel in de kleur grijs of wit.

lees verder ->

PE beglazingsband op schijf

Fijncellig beglazingsband met goede hechting op vrijwel alle ondergronden.Geen afdekfolie of siliconenpapier, afrollen en direct plakken.

lees verder ->

Glasband

Goede kwaliteit beglazingsband met krachtige lijmlaag, afgedekt met siliconenpapier. Geleverd op haspel in de kleur grijs of wit.

lees verder ->

Kiso 141 Profile

Kiso 141 Profile is een beglazingsband van EPDM celrubber met gesloten cellen, speciaal voor droogbeglazing.

lees verder ->

Keramisch band

Keramisch band is een hoogtemperatuursbestendig band van asbestvrije silicaatvezels, bestand tegen hoge temperaturen tot 1200° C.

lees verder ->

Geef uw bestelling eenvoudig door

Avabel Nederland BV helpt u graag met het selecteren van de juiste glasband voor de projecten van uw onderneming. Uiteraard geven wij u ook deskundig advies over onze andere producten, zoals onze geprofileerde glaslatten van diverse materialen. U vindt bij ons ook andere noodzakelijke materialen voor de bevestiging van glas, waaronder beglazingsblokjes en beglazingskit. Neem contact met ons op en u ontvangt van ons een speciaal account voor onze webshop om eenvoudig uw bestelling door te geven. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 026 – 319 32 22 of het e-mailadres info@avabel.nl.