Specialist in maatwerk

Aandacht voor kwaliteit

PSO-gecertificeerd

Ons assortiment beglazingsband

Een beglazingsband of afdichtingsband zijn twee materialen die gebruikt worden voor de montage van glas. U koopt de voor uw werkzaamheden geschikte band in het juiste materiaal bij Avabel Nederland BV. Een beglazingsband of afdichtingsband is voorzien van een sterke zelfklevende laag.

Voordat de beglazingskit wordt aangebracht, wordt de band toegepast. De band wordt tevens op de glaslatten toegepast. Hieronder vindt u de diverse producten uit ons ruime assortiment beglazingsband.

Avabel Renovatieband

Superieure kwaliteit afdichtingsband met zeer sterke lijmlaag, afgedekt met siliconenpapier. Geleverd op haspel in de kleur grijs of wit.

lees verder ->

PE beglazingsband op schijf

Fijncellige beglazingsband met goede hechting op vrijwel alle ondergronden. Er is bij de toepassing geen afdekfolie of siliconenpapier nodig; u rolt het af en plakt het direct op het product.

lees verder ->

Glasband

Goede kwaliteit band met krachtige lijmlaag, afgedekt met siliconenpapier. Deze band wordt geleverd op haspel in de kleur grijs of wit.

lees verder ->

Kiso 141 Profile

Kiso 141 Profile is een afdichtingsband van EPDM celrubber met gesloten cellen, speciaal voor droogbeglazing.

lees verder ->

Keramisch band

De keramische band is een hogetemperatuurbestendige band van asbestvrije silicaatvezels. Deze beglazingsband is bestand tegen hoge temperaturen tot wel 1200° C.

lees verder ->

Eenvoudig beglazingsband bestellen

Avabel Nederland BV helpt u graag met het selecteren van de juiste afdichtingsband voor de projecten van uw onderneming. Uiteraard voorzien we u ook van deskundig advies over onze andere producten, zoals onze geprofileerde glaslatten van diverse materialen. U vindt bij ons ook andere noodzakelijke materialen voor de bevestiging van glas, waaronder beglazingsblokjes en beglazingskit. Neem contact met ons op en u ontvangt een speciaal account voor onze webshop om eenvoudig uw bestelling door te geven. U bereikt ons telefonisch via 026 – 319 32 22 of per e-mail naar info@avabel.nl.