Kroonband Kiso 141 Profile

Omschrijving
Kiso 141 Profile is een beglazingsband van EPDM celrubber met gesloten cellen, speciaal voor droogbeglazing. De zelfklevende rug is voorzien van een gewoven inlage om uitrekking bij montage te voorkomen. Met Kiso 141 Profile wordt er een mooie beglazing gerealiseerd, omdat een topafdichting met kit niet noodzakelijk is. Goed bestand tegen ozon, schoonmaakmiddelen en weersinvloeden.

Lijmlaag
De lijmlaag is voorzien van een draadversterking waardoor het Kiso 141 Profile niet kan worden uitgerekt tijdens montage.
Kiso 141 Profile moet met mes of schaar op maat worden gemaakt.

Toepassing
Als afdichting bij droge beglazing.

Standaardafmeting haspels, 6 haspels per doos

3 x 9 mmhaspel 150 mzwart of wit
4 x 9 mmhaspel 125 mzwart of wit
5 x 10 mmhaspel 100 mzwart

Verwerking

Maak de ondergrond droog, stof- en vetvrij. Ontvetten gaat ook goed met een schone poetsdoek en een spuitbus Soudal Cleaner&Degreaser. Plaats het Kiso 141 Profile zonder spanning en met gelijkmatige druk op de glaslatten of in het kozijn. Voor een goede lucht- en waterdichte afsluiting moet het band minimaal 25% ingedrukt worden; met horizontale beglazing is dit het eenvoudigst te bereiken..
Zorg er voor dat het kroonband gelijk met de dagkant geplakt wordt, anders kan er vocht in de sponning blijven staan. Let op een goede aansluiting in de hoeken. De beste verwerkingstemperatuur is tussen de +5˚ en de +25˚ C.

Houdbaarheid

Op droge, koele en donkere plaats is Kiso 141 Profile 1 jaar houdbaar.

Download productblad