Bent u op zoek naar een beglazingskit, ook wel glaskit genoemd, die overschilderbaar is? Bij Avabel Nederland BV hebben we een ruim aanbod met verschillende producten. Zo vindt u bij ons overschilderbare beglazingskit, of een neutrale siliconen beglazingskit voor het afdichten van enkel en dubbel glas. Bij ieder product staan de specificaties zodat u zeker weet dat u het juiste middel aanschaft. Wilt u graag kozijnen afdichten, maar er nog wel overheen kunnen schilderen? Dan is het belangrijk om het aanbod beglazingskit te bekijken en een glaskit te bestellen die overschilderbaar is.

Voor iedere klus vindt u bij ons geschikte beglazingskit die overschilderbaar is

Als u bedenkt dat de meeste woningen gemiddeld vijftien vierkante meter aan glazen gevelelementen heeft, weet u ook dat er veel voegen aanwezig zullen zijn tussen het glas en de overige bouwmaterialen die afgedicht moet worden. Daarnaast zijn in veel woningen ook glazen elementen in keukens en badkamers terug te vinden. Om maatwerk te leveren en een juiste afdichting te garanderen tussen het glas en de andere bouwmaterialen, zijn krachtige, elastische voegkitten noodzakelijk. Avabel Nederland BV levert beglazingskitten van verschillende merken die overschilderbaar zijn; elk merk beglazingskit heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De professionele beglazingskitten zijn eenvoudig verwerkbaar, goed overschilderbaar en hebben een zeer goede hechting heeft op de meeste ondergronden. Doordat het glaskit overschilderbaar is, kunt u het perfect matchen met de rest van het uiterlijk van uw woning. Daarnaast vindt u bij ons nog meer beglazingsmaterialen voor uw klus, zoals beglazingsblokjes.

Neem contact met ons op en bestel

Bij elk van de onderstaande producten vindt u een uitgebreid productblad om te downloaden. Via de button aan de rechterkant kunt u een beknopt overzicht van de leverbare beglazingskitten downloaden. Wilt u graag meer informatie over een specifieke beglazingskit of bent u op zoek naar een glaskit dat overschilderbaar is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 026 – 319 32 22 of stuur een e-mail naar info@avabel.nl.

Downloads

Download beknopt en printbaar overzicht van de beglazingskitten.

Beglazingskit Zwaluw Butylene X
Zwaluw Butylene X
Stopverf EGO SB11
Ego SB11 stopverf