Bent u op zoek naar een beglazingskit, ook wel glaskit genoemd, dat overschilderbaar is? Bij Avabel Nederland BV in Duiven, nabij Arnhem, hebben we een ruim aanbod met verschillende producten. Zo vindt u bij ons glaskit dat overschilderbaar is en een neutrale siliconen beglazingskit voor het afdichten van enkel en dubbel glas. Bij ieder product staan de specificaties zodat u zeker weet dat u het juiste middel aanschaft. Wilt u graag kozijnen afdichten, maar er nog wel overheen kunnen schilderen? Dan is het belangrijk om het aanbod beglazingskit te bekijken en een overschilderbaar glaskit te bestellen.

Voor iedere klus vindt u bij ons geschikte beglazingskit dat overschilderbaar is

Als u bedenkt dat de meeste woningen gemiddeld vijftien vierkante meter aan glazen gevelelementen heeft, weet u ook dat er veel voegen aanwezig zijn tussen het glas en de overige bouwmaterialen die afgedicht moet worden. Daarnaast zijn in veel woningen ook glazen elementen in keukens en badkamers terug te vinden. Om maatwerk te leveren en een juiste afdichting te garanderen tussen het glas en de andere bouwmaterialen, zijn krachtige, elastische voegkitten noodzakelijk. Avabel Nederland BV levert beglazingskit van verschillende merken die overschilderbaar zijn, elk glaskit heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Elke professionele beglazingskit is eenvoudig verwerkbaar, goed overschilderbaar en heeft een zeer goede hechting heeft op de meeste ondergronden. Ons kit is uitstekend bestand tegen water, vocht en diverse weersomstandigheden. Doordat het glaskit overschilderbaar is, kunt u het perfect matchen met de rest van het uiterlijk van uw woning. Daarnaast vindt u bij ons nog meer beglazingsmaterialen voor uw klus, zoals beglazingsblokjes en geventileerde glaslatten.

Neem contact met ons op en bestel

Bij elk van de onderstaande producten vindt u een uitgebreid productblad om te downloaden. Via de button aan de rechterkant kunt u een beknopt overzicht van de leverbare beglazingskitten downloaden. Wilt u graag meer informatie over een specifieke beglazingskit of bent u op zoek naar een specifieke glaskit dat overschilderbaar is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 026 – 319 32 22 of stuur een e-mail naar info@avabel.nl.

Downloads

Download beknopt en printbaar overzicht van de beglazingskitten.

Beglazingskit Zwaluw Butylene X
Zwaluw Butylene X
Stopverf EGO SB11
Ego SB11 stopverf

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal