Een uitgebreid assortiment meranti glaslatten met het keurmerk van FSC®

Wanneer u op zoek bent naar meranti glaslatten met FSC-keurmerk, dan heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod. Bekijk hiervoor ons overzicht met standaard modellen; uiteraard zijn alle andere profielen ook leverbaar met FSC-keurmerk. Deze glaslatten worden geleverd in de aanwezige handelslengtes van 2.75, 3.05, 3.35, 3.65, 4.00, 4.30 of 4.60 meter. Heeft u een speciale lengte nodig? Informeer bij de afdeling verkoop, zij controleren of uw gewenste lengte aanwezig is.

Diverse behandelingen

De meranti glaslatten leveren wij standaard in de uitvoering 2x gegrond met Sigmalith PE40, droge laagdikte 60mu. De standaardkleur is RAL1013 parelwit. Veel modellen zijn ook mogelijk in RAL7045 telegrijs, RAL7026 granietgrijs of transparant teak. De overige kleuren zijn op aanvraag.

Wat is FSC?

FSC is een internationale non-profitorganisatie die het uiteindelijke doel heeft om te zorgen voor duurzame bosbouw. Voor dit doel heeft FSC wereldwijd standaarden voor bosbeheer en meranti glaslatten opgesteld. Als de beheerders en eigenaren van het bos zich aan deze standaarden houden, kan het bos worden gecertificeerd. Behalve verantwoord bosbeheer let FSC ook op de bescherming van bedreigde dier- en plantensoorten. Het beveiligt tevens de rechten van inheemse volkeren en arbeiders. Een FSC-gecertificeerd bos wordt beheerd volgens strikte principes en criteria die het bos op lange termijn als een ecosysteem kunnen ondersteunen. Dit alles wordt wereldwijd gecontroleerd door onafhankelijke inspecteurs. Meer informatie over FSC staat op de pagina met keurmerken.

Bestel uw meranti glaslatten

Het bestellen van meranti glaslatten met FSC keur doet u bij Avabel Nederland BV. Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling. Voor meer informatie belt u naar 026 – 319 32 22 of stuurt een e-mail naar info@avabel.nl. In ons aanbod vindt u ook aluminium profielen en hardhouten neuslatten van hoogwaardige kwaliteit.

glaslatten met FSC keur

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal