Tapes

Voor beglazing en renovatie kunnen wij u diverse dubbelzijdig klevende tapes leveren, zoals spiegeltape Avapoly en het Avabel Kruisroedentape. Beiden komen uit eigen productie zodat wij naast de standaard afmetingen vrijwel elke andere afmeting kunnen snijden. Daarnaast hebben wij ook nog andere professionele tapes in het assortiment zoals transparante acryltapes, ducttapes, aluminum tapes en schilderstapes.

Spiegeltape Avapoly

Dubbelzijdig klevend PE met een zeer sterke, snel hechtende lijmlaag voor montage van o.a. spiegels en panelen.

Lees meer ->

Kruisroedentape

Dubbelzijdig klevend tape in de kleur grijs of wit voor montage van bijvoorbeeld kruisroedes op glas, die naderhand afgekit moeten worden.

lees meer ->

Acryltapes

Zeer sterk dubbelzijdig klevend transparante tape op basis van acryl. Uitstekend geschikt voor het monteren van stalen en kunststof elementen op glas.

lees meer ->

assortiment Ducttapes

Ducttapes

Diverse ducttapes met uitzonderlijk hoge kleefkracht, goede trekweerstand en verwijderbare lijm. Bekijk de mogelijkheden.

Avaprop vliestape

Avaprop vliestape

Avaprop is een zeer dun, sterk dubbelzijdig klevend tape voor het vastzetten van dunne profielen, papier, (lichtgewicht) displays maar ook voor het tijdelijk vastzetten van rubberen profielen of afdichtingsband.

assortiment masking tapes

Masking tapes

Goed hechtende en gemakkelijk verwijderbare schilderstape. Zowel in standaard als Gold (rijstpapier) uitvoering.

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal