Red Grandis glaslatten met FSC® keur

Zeer goede kwaliteit glaslatten van Red Grandis met hoog soortelijk gewicht van gemiddeld 570 kg/m3. Deze glaslatten worden gemaakt van hout dat voor 100% uit goed beheerde plantagebossen in Noord-Uruguay (COFUSA) komt, waardoor zij het FSC® keurmerk mogen dragen. Meer informatie over het FSC® keurmerk en het certificaat van Avabel Nederland is hier terug te vinden. Hier onder vind u een overzicht met onze standaard modellen; uiteraard zijn er ook vele andere profielen leverbaar in Red Grandis.

Herkomst:
Noord-Uruguay

Uitvoering:
volhout, niet gevingerlast. Red Grandis glaslatten worden geleverd in de aanwezige handelslengtes van 3.05, 3.35, 3.65, 4.00, 4.30 en 4.60 meter.

Behandeling:
– onbehandeld
– 2x gegrond met Anker Stuy Hydrolux, droge laagdikte 60mu

Kleur:
Standaardkleur RAL9010 zuiverwit.
Veel modellen ook mogelijk in RAL7045 telegrijs en RAL7026 granietgrijs.
Overige kleuren op aanvraag.

glaslatten met FSC keur

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

 

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal