Bent u op zoek naar een glasband van hoogwaardige kwaliteit? Bij Avabel Nederland BV in Duiven kunt u altijd terecht voor een glasband die voorzien is van een sterke zelfklevende laag. U brengt deze band aan voordat u de beglazingskit aanbrengt. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende kleuren.

Een glasband van hoogwaardige kwaliteit

Onze zelfklevende glasband met gesloten celstructuur is geschikt voor beglazingswerken volgens NPR 3577. De band is uitstekende bestand tegen veroudering, UV-straling, ozon, verschillende weersinvloeden en diverse chemicaliën. De lijmlaag is een hotmelt op basis van rubber. Het is het beste om de band te knippen of te snijden zodat het materiaal niet wordt uitgerekt waardoor de dikte kan veranderen. Een glasband heeft een aantal toepassingen:

  • Als rugvulling in beglazingsvoegen volgens NPR 357.
  • Als rugvulling in voegen die afgekit moeten worden.

In ons assortiment vindt u ook diverse andere banden, zoals een beglazingsband.

Glasband, zelfklevend PE beglazingsband

Standaardafmeting Glasband, 12 haspels per doos

3 x 9 mmhaspel 250 mgrijs of wit
4 x 9 mmhaspel 180 mgrijs of wit

Zorg voor een goede verwerking glasband

Voordat u de glasband gebruikt, is het belangrijk om de ondergrond droog, stof- en vetvrij te maken. Ontvetten gaat uitstekend met een schone poetsdoek en een spuitbus Souda Cleaner&Degreaser. Plaats het de band zonder spanning en met gelijkmatige druk op de glaslatten of in het kozijn. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte overblijft voor de juiste hoeveelheid kit. De beste verwerkingstemperatuur is tussen de +5˚ en de +30˚ C. Op droge, koele en donkere plaats is glasband één jaar houdbaar.

Houdbaarheid

Op droge, koele en donkere plaats is Glasband 1 jaar houdbaar.

Download productblad glasband

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u graag glasband bestellen om te gebruiken voor uw project, maar wilt u graag meer informatie over het gebruik van dit product? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten in Duiven. Bel naar 026 – 319 32 22 of stuur een e-mail naar info@avabel.nl. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Prijsafspraak op maat

We kunnen op basis van uw behoefte prijsafspraken maken. Ook passen we onze voorraden aan uw specifieke wensen, zodat we altijd kunnen leveren. Ook zijn we flexibel in levertijden, zodat je altijd je gewenste producten op tijd hebt.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk klantenportaal

Als partner en leverancier voor hoogwaardige beglazingsmaterialen geloven we in een persoonlijke aanpak waar uw wensen centraal staan. We hechten veel waarde aan relaties, en een langdurige samenwerking. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je toegang tot ons exclusieve assortiment en klantenportaal. Ons klantenportaal is gebruiksvriendelijk ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Orderhistorie
  • Facturen
  • Persoonlijke prijzen
  • Voortgang monitoren bestellingen

Je kunt ook altijd bij ons terecht als je advies wilt over onze beglazingsproducten, of een lopend project.

Account aanvragen

persoonlijk orderportaal