logo Keyang

Keyang Powertools

Nog niet heel erg bekend in Nederland, maar het Koreaanse Keyang Powertools is al meer dan 30 jaar producent van hoogwaardige kwaliteitsmachines voor bouw en industrie. Het merk is marktleider in Zuid Korea, en sinds 2011 beschikbaar op de Nederlandse markt.

Efficiënte borstelloze motor

Een BLDC-motor wordt beschouwd als een krachtige motor die in staat is grote hoeveelheden koppel te leveren over een enorm snelheidsbereik.

 

Ergonomisch ontwerp en best passende grip

In het ideale geval moet een werknemer een gereedschap met één hand kunnen bedienen. Het is ook belangrijk dat het zwaartepunt wordt uitgelijnd met het midden van de grijphand.

 

Bewezen techniek

Lithium-ion (Li-Ion) batterijen is de beste technologie voor oplaadbare batterijen voor gebruik in draadloze elektrische gereedschappen.

Keyang Powertools
Keyang Powertools

1~2 Level Speed

Bouwkwaliteit

Keyang Powertools zijn gemaakt van extreem duurzame en gebruikersbestendige materialen zoals robuust glasvezelversterkt polyamide en gegoten aluminium. Keyang kan tegen een stootje.

 

Lokale service

Avabel Nederland BV is onderdeel van een dealernetwerk dat keyang verkoopt. Dit betekent dat reparaties en/of onderhoud zonder problemen snel en lokaal worden afgehandeld.

Een overzicht van Keyang machines

Door een klik op een van onderstaande afbeeldingen komt u op de pagina met technische informatie van de betreffende machine. Al deze Keyang machines zijn ook terug te vinden in onze webshop!