Glaslatten - AVABEL Nederland BV

Glaslatten

Voor uw renovatieprojecten worden “glaslatten op maat” gemaakt volgens uw opgave. Hierbij zijn veel verschillende bewerkingen mogelijk, bijvoorbeeld:

WEB-AFKORT-VOORBOREN WEB-AFKORT-VERSTEK2 WEB-AFKORT-HAAKS

Onderlatten (neuslatten): haaks afkorten, maar ook voorzien van enkel- of meervoudige kepen links en rechts. Uitkepingen in het midden van de lat zijn uiteraard ook mogelijk. De kopse kanten van de neuslatten worden standaard afgerond en gegrond. Ook kunnen de latten worden voorgeboord, worden voorzien van celband 3×9 mm of 4×9 mm.
Het plaatsen van neuslatrubbers of neuslatclips hoort ook bij de mogelijkheden.

Bovenlatten: haaks afkorten of in verstek maken. De koppen van de latten worden standaard gegrond. Uiteraard is het voorplakken van celband 3×9 mm of 4×9 mm ook mogelijk.

Zijlatten: worden gecontramald aangeleverd zodat deze precies aansluiten op de boven- en onderlat. De koppen van de latten worden standaard gegrond. Uiteraard is het voorplakken van celband 3×9 mm of 4×9 mm ook mogelijk.

Opdeklatten: in verstek of haaks/gecontramald. Ook hier worden de koppen gegrond. De onderlatten kunnen worden voorzien van ventilatiesleuven. Voorboren van de opdeklatten is natuurlijk ook mogelijk.

De glaslatten worden gebundeld per merk en voorzien van een duidelijk etiket. De merken kunnen volgens uw opgave gebundeld worden per woning, per element, voor- en achterkant, wat voor u het beste uitkomt.

De voordelen zijn duidelijk zichtbaar op het werk:

  • geen zaagverlies
  • enorme tijdwinst: geen zagen, knippen of meten meer maar direct aan het werk
  • correcte afwerking van het hout

Lees meer